OVER ONS

We zijn een jonge, professionele rijschool in Nijmegen en bieden rijopleidingen aan voor iedereen. In een informele en ontspannen ambiance leer je op een veilige manier alle facetten van autorijden kennen om uiteindelijk je rijbewijs te halen in Nijmegen. Dit zien wij als een gezamenlijke doelstelling. Bij rijschool Diversity kunt u lessen volgen in het Nederlands, Portugees, Engels, Frans en Spaans. Door ons gevarieerde aanbod mogen wij onszelf met trots rijschool Diversity noemen.

Rijschool Diversity is actief in de regio Nijmegen en omstreken. Naast scherp geprijsde pakketten bieden wij ook losse lessen aan. Lestijden zijn van 9.00 ‘s ochtends tot 20.00 ‘s avonds.

Wil je in het weekend lessen? Géén probleem. Gespreid betalen? Géén probleem. Wil je een spoedcursus? Ook geen probleem! Dat regelen we allemaal voor je, bij onze rijschool denken we graag met je mee. Kortom, wil jij deskundige coaching en rijlessen op maat in Nijmegen en omgeving, dan ben je bij rijschool Diversity aan het goede adres.

RIJLES AUTO

Bij rijschool Diversity rijden wij in een Ranger Rover Evoque: een gerenommeerd automerk dat staat voor kwaliteit, klasse en het allerbelangrijkste: veiligheid.

Gratis proefrijles aanvragen

Bij rijschool Diversity kost een geheel vrijblijvende proefles slechts 30 euro (gratis als je een pakket neemt).
Vraag het daarom snel aan!